Gulvafslibning København til rimelige fornuftige priser

Gulvafslibning udføres i København til fast lav pris

Gulvafslibning københavn, valby, frederiksber og amager. Her på billedet ses et nyafslebet trægulv der får en lakering. Her kan man tydeligt se forskellenKøbenhavn er formentlig den hovedstad i verden med fleste trægulve. Selv i Sverige eller Canada finder man ikke den samme tradition for trægulve som vi har i Danmark. Træ i boligen er og har altid været en del af vores kultur vedrørende arkitektur og boligindretning. Men træ har været brugt fordi det i gamle dage var et let tilgængelig byggemateriale. Manglede man et trægulv så kunne man blot hente det i skoven udenfor. Og derfor er gulvafslibning i København også et håndværk der er kommet for at blive, og som har stolte håndværksmæssige traditioner.

Gulvafslibning i København er en håndværks tradition som holdes i hævd

Gulvafslibning København der virkelig gør en forskel. På samme vis som andre håndværkere er med til at gøre byen fin, så hjælper dana-gulve ogsåGulvafslibning er et håndværk som kan side stilles med elektrikere, tømrer og vvs firmaer. Og det er naturligt idet der er rigtig mange trægulve i København og omegn. Igennem de knap 30 år jeg har arbejdet med trægulve, vil jeg tro, at 85 – 90 af alle boliger har trægulve som den overvejende gulvbelægning. Træ er et fantastisk materiale, som er fleksibelt og som er særdeles velegnet som gulve. Det er affjedrende samtidigt med at det er blødt og behageligt at betræde. Andre gulvbelægninger som marmor og klinker er meget kolde.

Trægulve fornyes hurtigt og let med en gulvafslibning

En af de store fordele ved et trægulv er, at når det bliver grimt og slidt, så kan det blot afslibes og få en ny gulvbehandling med:

  • gulvafslibning København og på hele sjælland. Her på billedet ses en gulvslibemaskine som er igan med dagens gulvarbejde.Olie
  • Sæbe
  • Lak
  • Voks

Herefter vil dit trægulv stå flot og smukt, næsten som nyt. Det vil forblive at have det smukke udseende og den slidstærke overflade. Derfor vil du have et trægulv i mange år som ikke behøver nogen som helst form for gulvrenovering i overskueligt fremtid.

Boligindretning København, Interiør og smukke trægulve

København har mange smukke trægulve men også en kræsen befolkning som kræver noget af deres gulv. For mange skal et gulv ikke bare været et gulv, men rettere afspejle beboerens personlighed. Et smukt trægulv til en smuk kvinde! Ja, hvad ellers. Boligindretning, interiør, farvenuancer og arkitektur er med til at fremhæve det smukke og skønne i træet. De fine og markante åretegninger og strukturer, der kan afslibes selv om de bliver gamle og slidte. Med andre ord har træ og trægulve, modsat mange andre typer gulvbelægning, den fordel at det kan få en ny gulvbehandling. Det kan hurtigt og let friskes op med en gulvafhøvling eller gulvafslibning samt ny gulvbehandling.

Afslibning som gør-det-selv arbejde

Det er også muligt at gøre hele arbejdet selv som gør-det-selv mand. I Silvan, Bauhaus og andre steder kan du, forholdsvis billigt, foretage gulvsliber leje. Og det er normalt gulvafslibningsmaskiner til rigtig fornuftige fornuftige udlejnings priser. Dog er det ikke professionelle maskiner og rekvisitter, hvorfor det er betydeligt sværere at afslibe et trægulv korrekt.

Kan du selv høvle eller afslibe dit trægulv?

En egentlig gulvafhøvling bruges normalt på meget ujævne eller medtagne bræddegulve af blødere træ, fx fyrretræ. Gulvafhøvling foretages med maskiner med roterende klinger, mens slibemaskinerne bruger bånd eller skiver af slibepapir.

Gulvafhøvling kræver ekspertise

Afhøvling er bedst at overlade til professionelle gulvafhøvlingsfirmaer. Men flere og flere kunver vælger selv at foretage afslibning af trægulvet. Såfremt du er i tvivl om egne evner som gulvmand, så overvej at benytte professionelle håndværkere til opgaven. Mange professionelle gulvfirmaer tilbyder både afslibning og overfladebehandling for under 100 kr. pr. m2. Prisen afhænger af den type gulvbehandling, du ønsker.

Disse gulvmaskiner og værktøjer skal bruges?

Gulvlibemaskiner og tilbehør kan lejes hos Silvan, Bauhaus og hos mange farvehandlere, men tag ikke fejl. Selvom afslibning lyder let og ligetil, så kræver det betydelig håndværksmæssig viden og meget tid at slibe et gulv af med et godt resultat.

Gulvsliber leje og udlejning

Såfremt du ikke har prøvet at afslibe et gulv før, men har mod på det, så er det en god idé at starte med et mindre gulv, før du giver dig i kast med det helt stor.

Til gulvets store flader skal du bruge:

  • gulvafslibning i københavn og på amager. Dygtige gulvfolk udfører gulvafslibning og gulvafhøvling på hele sjælland.En valse- eller båndsliber
  • Slibebånd i forskellige korn fra grov til fin
  • Slibeolie, såfremt gulvet er lakeret eller malet.

Der benyttes slibebånd til gulvslibemaskinen, et slibebånd med en sandpapirsoverflade der afsliber gulvet når maskinens valse roterer.

Gulvafslibning af hjørner og dørtrin

Til dørtrin, hjørner og snørklede steder kan du bruge en kombination af deltasliber, malingsskraber og slibeklods med forskellige kornstørrelse sandpapir. Hjørnesliberen har en lille, trekantet sål, som kan komme ind i kroge og hjørner. Gulvmaskinen kan ligesom de fleste andre typer maskiner lejes, hvis du ikke ejer en selv.

Alle gulvslibemaskinerne bør have indbygget støvsuger med en pose til opsamling af støvet. Du må få dig en grundig snak om gulvet med udlejeren af maskinerne. Gulvmanden vil også kunne give dig nogle gode råd om brugen af maskinerne og sørge for, at du bruger de rigtige gulvmaterialer. Her hos os er et godt håndværk vigtigt – hver gang. Med mange års erfaring kan vi tilbyde dig alle former for gulvbehandling.